Policistu_Velobiedriba_logo

TREK kauss 5. posms Ogre

POLICISTU VELOBIEDRĪBA  izcīna divas trešās vietas TREK-KAUSA 5.posma MTB maratonā

20. jūlijā Ogres un Ikšķiles novados jau trešo reizi pēc kārtas norisinājās tradicionālās riteņbraukšanas sacensības MTB maratons «Ogres un Ikšķiles tūrisma attīstības aģentūras» velobrauciens, kas bija gan «Trek kauss 2013» 5. posms, gan «SportLat Balva 2013» 13. posms.
Pēc ļoti lietainas nakts, ik pa brīdim lietus atgādināja par sevi arī sacensību dienā, bet neskatoties uz šiem ļoti mainīgajiem laika apstākļiem, sacensībās startēja gandrīz 500 dalībnieki, kuri pievarēja sev izvēlēto distanci: 50km maratona, 25km pusmaratona vai mazās bērnu distances.  POLICISTU VELOBIEDRĪBAS komanda, kura  uz sacensībām ieradās ar spēcīgiem komandas velobraucējiem , bija noskaņoti cīņai uz godalgotām vietām, kā individuālā vērtējumā tā arī komandu vērtējumā. Konkurence bija spēcīga,  un prognozes piepildījās daļēji, šajās sacensībās izcīnot divas trešās vietas, vīriešu un sieviešu  konkurencē.  Nedaudz pietrūka veiksmes , un nedaudz vairāk par 30 punktiem, lai komanda kopvērtējumā  šajā posmā izcīnītu trešo vietu.
      Vīriešiem pusmaratona distancē (25km) dubultuvaru izcīna VOLVO komandas pārstāvji un kopvērtējuma trijnieku izveidoja šādi dalībnieki:  
1. vietā – Guntis Šeflers – «VOLVO Mūsa Motors» – 0:54:07.19
2. vietā – Edmonds Labanovskis – «VOLVO Mūsa Motors» – 0:54:22.83
     3.vietā – Mārtiņš Ozols – «POLICISTU VELOBIEDRĪBA» -0:54:27.75 ( 1. vieta. TREK-KAUSA 4.posmā  Apkārt Burtnieka ezeram).
Savukārt sieviešu konkurencē 3. vietu izcīnīja POLICISTU VELOBIEDRĪBAS velobraucēja Līga Actiņa. Kopvērtējumā pēc visiem posmiem Līga Actiņa ieņem otro vietu.  Pusmaratona komandu kopvērtējumā pēc  pieciem posmiem :
                  1.vieta POLICISTU VELOBIEDRĪB ar 17019 punktiem.
                  2.vieta S/K Ķeizarmežs ar 16341 punktiem.
                  3.vieta  FILTER ar 15807 punktiem.
POLICISTU VELOBIEDRĪBAS veiksmīgais starts šajā sezonā ,posmos nebūtu iespējams  bez sadarbības partneriem , kā Valsts policija , Trek veikals, LDZ, Gfitness  ar sporta uzturu Multipower, Dion Sportlab vitamīniem .
 «Trek Kauss» pēdējais posms notiks 7. septembrī Baiļos, kur pirmo reizi Latvijas MTB sacensību vēsturē notiks sacensības ar atsevišķo startu!